Om oss

Skandinaviska Industrigolv AB – i dagligt tal Sigab – startades år 1996 och verksamheten har sedan dess levererat skräddarsydda ytskydds- och golvlösningar samt betongrenovering av högsta kvalitet till ett stort antal kunder landet över. Merparten av kunderna finns i Närke och Värmland men en gedigen kundkrets finns även runt om i hela Mellansverige.

Hos oss kan du känna dig säker på att alltid få marknadsledande hjälp med ytskikt, betongarbeten och golvläggning, detta av en aktör med personal med gedigen utbildning och erfarenhet. Detta tillsammans med vår stora och moderna maskinpark borgar för högkvalitativa och effektiva arbeten, vilket gör att du som kund snabbt åter kan få tillgång till dina ytor igen då de behöver bearbetas, så att verksamheten snarast kan återgå till det normala igen. Självklart erbjuder vi både nyproduktion, reparation och underhåll av golv och ytskikt.

Vi på Sigab har specialiserat oss på fogfria och täta applikationer och betongreparationer på golv, väggar och tak som transformerar svårbearbetade betongytor till lättskötta, lättstädade, hygieniska och estetiskt tilltalande ytskikt.

Vidare är vi även specialiserade inom högtrycksinjektering, vilket 
innefattar möjligheten att täta läckage i betong, berg och jord. Utöver det utför vi alla typer av golvavjämningar och diamantslipningar.

Vi må vara ett relativt litet företag med cirka ett tiotal anställda, men vi har ett stort kundfokus. Våra ledstjärnor är service och 
tillgänglighet, och självklart finns vi tillgängliga för konsultation och diskussioner angående lösningar både före- och under projektets gång. Så om du vill känna dig trygg i varje steg av processen – varmt välkommen att höra av dig till oss på Sigab!